Primetieto osaksi Arffman Groupia

Koulutuspalvelujen valikoima laajenee. 

Arffman Group Oy on ostanut 25.9.2017 allekirjoitetulla kaupalla koulutusyritys Primetieto Oy:n. Vuodesta 1994 toimineen Primetiedon keskeistä osaamista ovat työntekijän ja työnantajan yhdistävät F.E.C.- ja yhteishankintakoulutukset, rekrytointipalvelut sekä toimisto-ohjelmistokoulutukset.

Yrityskaupan myötä Arffman Groupin koulutuspalveluiden valikoima laajenee entisestään. Samalla yritys valmistautuu tulevaan kasvupalvelu-uudistukseen.

− Yrityskauppa on looginen ja tärkeä askel palveluvalikoimamme vahvistamisessa. Esimerkiksi F.E.C.-koulutukset tulevat olemaan vahvoja tulevaisuuden kasvupalvelutuotteita, toteaa Arffman Groupiin kuuluvan Arffman Consultingin toimitusjohtaja Jouni Lukkarinen.

Primetieto jatkaa kaupan jälkeen itsenäisenä yrityksenä Arffman Groupissa. Jouni Lukkarinen nimitettiin kaupan yhteydessä Primetieto Oy:n toimitusjohtajaksi. Primetiedon perustajat Timo Mäkitalo ja Tapio Rusanen jatkavat yrityksen hallituksessa. Myös kaikki Primetiedon käynnissä olevat koulutukset jatkuvat sovitusti.

Pitkään yhdessä työskennelleet Mäkitalo ja Rusanen ovat tyytyväisiä, että oma työ saa tulevaisuudessa arvoisensa jatkajan.

− Primetieto pääsee kaupan myötä hyvään kotiin, ja voimme jäädä rauhassa viettämään eläkepäiviä, kun niiden aika tulee.

Lisätietoja:
Jouni Lukkarinen, puh. 044 725 9320, jouni.lukkarinen@arfcon.fi
Tapio Rusanen, puh. 050 593 7728, tapio.rusanen@primetieto.fi
Timo Mäkitalo, puh. 040 865 3767, timo.makitalo@primetieto.fi