VALMENNUKSET

Ammattitaitoiset valmentajamme työskentelevät päivittäin työllistymiseen ja urasuunnitteluun liittyvien ratkaisujen parissa. Tunnemme työnhaun ja kouluttautumisen monenlaiset haasteet ja tuemme sinua parhaiden ratkaisujen löytämisessä omien tavoitteidesi mukaisesti.

Yksityinen työnvälitys – Tehokasta apua omaan työnhakuusi

Kun haluat parasta palvelua! Tarjoamme juuri sinun tarvitsemasi avun ja etsimme työpaikan yhdessä kanssasi.Ota yhteyttä toimistoomme, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua omalla paikkakunnallasi.

Pirkanmaalla ja Hämeessä olemme mukana työ- ja elinkeinoministeriön pilottihankkeissa yhdessä Nortrain Oy:n kanssa. Näihin pilotteihin voit hakeutua TE-toimiston kautta ja saada parasta palvelua veloituksetta. Lue lisää Back to Business ja Takaisin töihin -piloteista.

Työnhakuvalmennus – Työnhaun valmiudet kuntoon

Työnhakuvalmennus on ryhmässä toteutettava 5 – 10 päivää kestävä koulutus, joka antaa sinulle varmuutta työnhakuun ja valmiuksia löytää paremmin avoimia työpaikkoja tulevaisuudessa. Koulutuksen aikana sinulla on mm. mahdollisuus luoda tai muokata henkilökohtaisia työnhaun asiakirjoja, tutustua ja aktivoitua työnhaun eri kanaviin sekä valmistautua työhaastatteluihin.

Työnhakuvalmennukseen voit hakeutua TE-palveluiden kautta ollessasi työtön työnhakija.

Työhönvalmennus – Henkilökohtaista palvelua työnhakusi tueksi

Työhönvalmennuksessa henkilökohtainen valmentaja tukee sinua työnhaussa tai uuden työsuhteen aloittamisessa. Sovit yhdessä valmentajasi kanssa, millaiset henkilökohtaiset toimenpiteet tukevat parhaiten juuri sinun työllistymistäsi. Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita voivat olla esimerkiksi oman osaamisen kuvaaminen ja markkinointi uudelle työnantajalle, työllistymisen erilaisten vaihtoehtojen arviointi, työhaastatteluihin valmistautuminen tai uudenlaisten uravaihtoehtojen suunnittelu.

Työhönvalmennukseen voit hakeutua TE-palveluiden kautta, kun olet työttömäksi jäävä tai edellinen työsuhteesi on jo päättynyt.

Uravalmennus – Oman urasuunnitelman laatiminen

Uravalmennus yhdistää ryhmämuotoisen koulutuksen ja henkilökohtaisen ohjauksen sinulle, joka tarvitset tukea omien työllistymis- ja uravaihtoehtojen suunnitteluun ja rakentamiseen. Valmennuksen sisältö suunnitellaan oman taustasi ja tavoitteidesi mukaisesti tukemaan oman urasuunnitelmasi toteuttamista. Suunnitelmasi voi sisältää sekä kouluttautumiseen, työnhakuun että yrittäjyyteen liittyviä aiheita siten, kuin ne ovat sinulle ajankohtaisia.

Uravalmennukseen voit hakeutua TE-palveluiden kautta ollessasi työtön työnhakija.

Työnhaun ohjaus ja verkkoneuvonta – Neuvontaa työnhaun käytäntöihin ja verkkoasiointiin

Työnhaun ohjaus auttaa sinua, kun tarvitset tietoa erilaisista työnhakuun liittyvistä palveluista. Työnhaun ohjaaja voi neuvoa sinua esimerkiksi TE-palveluiden Oma asiointi -sivuston käytössä, työpaikkavahtien asettamisessa tai muiden työnhaun sähköisten palveluiden käytössä. Osaava valmentajamme auttaa sinua löytämään vastaukset kysymyksiisi ja saat tukea työnhaun kaikissa vaiheissa. Tarvittaessa järjestämme webinaarien välityksellä työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyviä verkkovalmennuksia.

Työnhaun ohjausta voit saada henkilökohtaisesti TE-toimistossa asioidessasi tai ottamalla yhteyttä ohjaajaan puhelimitse tai sähköpostitse.