Palvelut yrityksille

 

Tarjoamme yrityksille useita palveluita henkilöstön kehittämiseen ja erilaisiin muutostilanteisiin. Ota yhteyttä, niin haetaan tarpeisiinne sopiva ratkaisu: Toimitusjohtaja Jouni Lukkarinen, 044 725 9320.

Osaajia koulutuksistamme

Koulutuksissamme on useiden eri alojen ammattilaisia, joista voi löytyä organisaationne tarpeisiin sopivia työntekijöitä. Ota yhteyttä, niin etsitään ratkaisu tarpeisiinne.

Myös kotoutumiskoulutustemme opiskelijat asuvat Suomessa ja heillä on työlupa. Parhaillaan he opiskelevat suomen kieltä, jonka käyttötaito on vaihteleva.

RekryKoulutus

Työ- ja elinkeinohallinnon ja yrityksen yhdessä rahoittama RekryKoulutus on  hyvä vaihtoehto kun yrityksesi tarpeisiin ei löydy ammattitaitoisia työntekijöitä, eikä lähiaikoina valmistu tarvittavia osaajia muusta koulutuksesta.

  • koulutus räätälöidään yrityksesi tarpeisiin
  • opiskelijat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään
  • koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät sovitusti yrityksesi palvelukseen
  • koulutukseen sisältyy sekä tietopuolista opetusta että ohjattua työssäoppimista ja työharjoittelua
  • yrityksesi osallistuu opiskelijoiden valintaan yhdessä työ- ja elinkeinotoimiston kanssa

Ota yhteyttä niin suunnittelemme yhdessä yrityksesi kanssa teille sopivan RekryKoulutuksen. RekryKoulutus voidaan suunnitella myös yhteistyössä useamman työnantajan kanssa.

Harkitsetko työntekijän palkkaamista?

Yrittäjästä työnantajaksi -palvelu on tarkoitettu ensimmäistä työntekijäänsä palkkaavalle tai työn ostamista suunnittelevalle yksinyrittäjälle. Palvelun tavoitteena on parantaa yksinyrittäjien ja mikroyritysten tietoisuutta erilaisista vaihtoehdoista hankkia uutta työvoimaa. Neuvontapalvelu on yrittäjälle maksuton. Palvelemme yrittäjiä Pirkanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Satakunnan alueilla. Lue lisää

 

Palvelut uudelleensijoittumiseen

Saat meiltä ratkaisut henkilöstön uudelleensijoittumisen tarpeisiin. Voimmme tarjota useita erilaisia valmennuksia (Outplacement) ja jatkopolkuja henkilöstölle yrityksen muutostilanteissa.

Ota yhteyttä